Osnovni cilj MEDOMIKS-a je očuvanje pozicije vodeće kompanije na teritoriji Srbije, u oblasti prerade i pakovanja pčelinjeg meda. U nekoliko zadnjih godina, proširili smo asortiman HoReCa proizvodima, kao i uslužnom delatnošću proizvodnje i pakovanja tečnih i praškastih proizvoda.

Osnovan 2003. godine, MEDOMIKS iz godine u godinu prolazi kroz uspešan i dinamičan razvojni put, trudeći se i uspevajući da osvoji lidersku poziciju na tržištu. Na tom putu, pridržavajući se postulata Dobre Proizvođačke i Dobre Higijenske prakse, usvajanjem novih oblasti poslovanja, uvođenjem novih artikala, unapređujemo poslovnu etiku, poboljšavamo standarde poslovanja i neprekidno poboljšavamo kvalitet proizvoda. Takođe, MEDOMIKS kontinuirano usavršava svoje proizvode primenom savremenih tehnoloških rešenja i znanja, te ulaže velike napore u unapređenje i prilagođavanje svog asortimana, s ciljem zadovoljavanja potreba svojih potrošača.

Jedan od najvažnijih činilaca našeg uspeha leži u uspešnoj i interaktivnoj komunikaciji sa klijentima, što nam omogućava da blagovremeno identifikujemo njihove specifične potrebe i očekivanja, kao i održavanjem optimalanog odnosa cene i kvaliteta, čime smo izgradili nove i učvrstili postojeće partnerske odnose.

Naše iskustvo, reference zadovoljnih kupaca, i tim koji Vam stoji na raspolaganju, najbolja su garancija kvaliteta.

Novi Sad, Oktobar 2009.
Slobodan Bakočević, dipl ing tehn – vlasnik