Pored svoje osnovne delatnosti, već duži niz godina vršimo uslužnu proizvodnju i pakovanje u primarnu i sekundarnu ambalažu artikala iz domena prehrambene, hemijske i farmaceutske industrije, kao i pakovanje neprehrambenih proizvoda.

Detaljnije se možete informisati na našem novom sajtu usluznaproizvodnja.com

Svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu koja obuhvata:

 • Razvoj recepture i deklaracije proizvoda,
 • Nabavka sirovina i ambalaže
 • Transport sirovina i isporuku gotovih proizvoda
 • Izradu displej kutija za pojedinačne artikle
 • Izradu transportnih – zbirnih kutija
 • Pomoć i savet u izradi dizajna
 • Logistiku

Kompletan proces je sertifikovan po HACCP standardu, a posedujemo i dozvolu Ministarstva Zdravlja za pakovanje Dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani.

U mogućnosti smo da za druge proizvođače i veletrgovinske sisteme uslužno pakujemo polugotove i gotove proizvode pod njihovim brendom.

Mnogi od naših klijenata već imaju svoje recepture, ali nemaju proizvodne kapacitete i mogućnost punjenja. Naše minimalne količine za početak saradnje su prihvatljive i prilagođene Vašim potrebama.

Osim Ugovora o poslovnoj saradnji – uslužnoj proizvodnji naša standardna procedura je I potpisivanje Ugovora o tajnosti. Visoki standardi poverljivosti radi očuvanja Vaših podataka se podrazumevaju.

Možemo ponuditi sledeće usluge u domenu uslužne proizvodnje I pakovanja:

 • Pakovanje praškastih, sitnozrnastih, granulisanih proizvoda i soli u kesice sa 3 ili 4 vara, neto težina od 0,5 – 200g. Materijal kesica određuje se po zahtevu kupca.
  Za smese više praškastih proizvoda kod nas možete u specijalnom uređaju izvršiti i zamešavanje i homogenizaciju smeša pre pakovanja.
 • Pakovanje tečnih proizvoda, smeša više tečnosti, sirupa i eteričnih ulja (različite viskoznosti) u kesice sa 3 ili 4 vara kao i u bočice i teglice.
  Materijal kesica određuje se po zahtevu kupca.
  Bočice mogu biti plastične ili staklene, sa plastičnim ili metalnim zatvaračem, sa sigurnosnom kopčom, hermetički zatvorene provarenom aluminijumskom folijom.
  Neto zapremina koja se može pakovati kreće se između 5ml i 1000ml.
  Po potrebi pre pakovanja možemo izvršiti pasterizaciju proizvoda u pasterizatorima.
 • Raznih smeša i mešavina meda i tečnih ili sušenih proizvoda kao što su: tinkture, sušene medicinske pečurke, sušeno lekovito bilje i plodovi, u kesice sa 3 ili 4 vara, neto težine od 5g do 250g, kao i u staklene ili plastične tegle neto težine od 25g do 1000g. Sastojke možemo po potrebi u našem pogonu zamešati i homogenizovati.
 • Proizvodnja svih vrsta dijetetskih suplemenata u vidu kapsula, na savremenoj kapsulirki, kao i pakovanje istih u sekundarnu ambalažu: plastične ili staklene bočice, fiole i kutijice.
 • U saradnji sa poslovnim partnerima posredujemo u pakovanju neprehrambenih proizvoda kao što su praškasti i sitnozrnasti proizvodi i mešavine (mineralna đubriva, silikati, lepak za tapete, zeolit…) u kesice neto težine od 5g do 2000g.

Kako bismo zadovoljili potrebe klijenata – naručioca posla, konstantno se trudimo da ispoštujemo sve zahteve po pitanju kvaliteta, poštovanja rokova isporuke, kao i da svojim stručnim savetima pomognemo u razvoju proizvoda. Zahvaljujući našem stručnom razvojnom timu i obučenom osoblju u mogućnosti smo da odgovorimo na najsloženije zahteve klijenata u veoma kratkom roku.

Svojim kapacitetima koji su među najvećima na tržištu, desetogodišnjim iskustvom, kvalitetom pakovanja, kompletnom uslugom, kao i poštovanjem dogovorenih uslova saradnje i rokova , u stanju smo da zadovoljimo sve potrebe i zahteve klijenata, što potvrđuje i veliki broj domaćih i inostranih klijenata koji su nam ukazali poverenje.

Za sva pitanja i zahteve za saradnju možete nam se obratitti preko naše kontakt stranice www.medomix.com ili na mail aleksandar@medomix.com i telefon +381 63 80 90 682